Pelle Taylor waarschuwt voor Zweeds NAVO-lidmaatschap: ‘Leidt tot oorlog’

Redactie BlckbxGekopieerd!https://www.youtube-nocookie.com/embed/05a8wXjKUTs?si=uUn-X40XKt_k6LRN

De Zweeds-Britse journalist Pelle Neroth Taylor bespreekt met programmamaker Flavio Pasquino zijn tweedelige documentaire over de toenadering van Zweden tot de NAVO. Een gevaarlijke route, volgens Taylor. ‘De Zweden lopen met open ogen het ravijn in.’

Taylor werkte in het verleden onder meer voor The Lancet en The Guardian, maar verruilde het Verenigd Koninkrijk voor Zweden, waar zijn wortels liggen. Ook wilde hij niets meer te maken hebben met de reguliere media. “Zij staan aan de frontlinie van leugens en propaganda.”

Zweden hebben te veel vertrouwen in hun leiders, volgens Taylor. “Een Iraanse vrouw zei ooit tegen me: ‘Wij zijn beschadigd door oorlog. Maar jullie zijn beschadigd door vrede. Jullie zijn niet meer gewend om te vechten voor jullie rechten. En jullie weten niet meer dat jullie leiders slechte dingen kunnen doen, omdat jullie aannemen dat zij het wel beter zullen weten.’” 

Daarom maakte Taylor de tweedelige documentaire Sweden’s Journey to NATO, om mensen te waarschuwen voor een Zweeds NAVO-lidmaatschap. “Ik ben bang dat we straks over Zweedse kustplaatsen lezen, zoals we nu lezen over Bachmoet in Oekraïne.” 

Het eerste deel van Sweden’s Journey to NATO is vanaf donderdag te zien bij blckbx. Deel twee is vanaf zaterdag beschikbaar.

Dit is een onderwerp dat iedereen in Europa aangaat. Bekijk en deel dit belangrijke interview daarom nu! De video is Nederlands ondertiteld.

Eerder maakte Taylor Sweden Dying to Be Multicultural over het falen van de Zweedse multiculturele samenleving, en Cancel Nation: How Kind-Hearted Women and Fake Feminists Are Cancelling the Most Liberal Nation on Earth over de keerzijde van het feminisme. Deze beide docu’s zijn later dit jaar ook bij blckbx te zien!

Bekijk het interview via Rumble

https://rumble.com/embed/v3ocwk4/?pub=f37b9Banner Background GridAls wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?Blijf ons steunen, juist NU!

Juist nu blijven uitspreken