#vaxxed #mustsee + #robinthrower

https://www.kla.tv/vaccinatie/15175

VAXXED IS A MUST SEE DOCU! Click here 

 

Hoi,
Ook vandaag is er weer veel nieuws te melden. Zo hebben we de hoofdredacteur van De Volkskrant bereid gevonden vanavond aan te schuiven in onze Zoom-sessie zodat jij hem jouw vraag kan stellen, vind er vanavond de Haagse tocht voor Vrijheid plaats en zijn er zorgwekkende ontwikkelingen met betrekking tot censuur. Zonder overdrijving kunnen we stellen dat we afstevenen op een DDR-achtige situatie.

Wat wil jij vragen aan de hoofdredacteur van De Volkskrant?
Vanavond is het tijd voor een gesprek met Pieter Klok, hoofdredacteur van De Volkskrant. Hij raakte in opspraak na een uitspraak op radio 1 waar hij pleitte voor een niet kritisch geluid richting het RIVM onder het motto dat daar allemaal wetenschappers zitten die het wel zullen weten.
Afgelopen maandag spraken we hem tijdens onze media-actie en wij nodigden hem uit voor onze Zoom Meeting. Hij ging akkoord en is vanavond om 20:00uur onze gast.
Meld je aan voor de Zoom-sessie

Haagse tocht voor de Vrijheid: loop je ook mee?
Er vinden steeds meer protestacties plaats door het hele land waarin mensen hun stem laten horen tegen het ‘nieuwe normaal’ en de ‘1,5 meter samenleving’.
Vandaag, donderdag, om 19uur start de Haagse tocht voor Vrijheid vanaf het Malieveld in Den Haag. Voor de tocht is officiele goedkeuring gegeven door de burgemeester. Loop je ook mee?
Kijk hier voor meer info

Opmaat naar DDR censuur wetgeving
Een aanzienlijk deel van de bevolking beseft inmiddels dat het COVID-19 niet het killervirus is waarvoor werd gevreesd. Om andere redenen zorgt het virus wel voor ontwrichting van de samenleving. Dit lijkt bij de beleidsmakers allen nog niet doorgedrongen te zijn.
De Europese Commissie kwam op 10 juni met een plan om internationaal het verspreiden van desinformatie aan te pakken. De maatregelen maken onderdeel uit van een pakket “ter versterking van de democratie”. In werkelijkheid is dit orwelliaans taalgebruik om de overheidsvisie via alle media, inclusief sociale platforms, te monopoliseren.
Er is sprake van een informatiedoctrine die in de DDR niet had misstaan.
Lees het hele artikel

LinkedIn censuur
Geheel in lijn met het actieplan “desinformatie” van de Europese Commissie, is het sinds afgelopen maandag niet meer mogelijk voor Viruswaanzin om via LinkedIn artikelen te posten. Bovendien zijn alle – meer dan 100 artikelen – die de afgelopen tijd zijn gepost, verwijderd.
LinkedIn is om opheldering gevraagd en het weer mogelijk te maken te maken berichten te plaatsen. Als dat niet gebeurt, worden er onder andere juridische stappen ondernomen. Eerder werden er al accounts verwijderd op Facebook van personen die berichten van Viruswaanzin delen.
Vooralsnog kan je wel lid worden van onze LinkedIn  groep. Dit doe je via deze link.
Word lid van de LinkedIn groep

Tot slot nog een korte update over het kort geding tegen de Nederlandse Staat om de noodmaatregelen per direct op te heffen en de Noodwet onvoorwaardelijk in te trekken. Naar verwachting volgt de uitspraak aanstaande vrijdag of maandag.
Wie weet tot vanavond bij de Haagse tocht voor de Vrijheid.
Mooie dag gewenst!
Liefde & geduld,
Viruswaanzin

If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear.
George Orwell

Blijf op de hoogte en volg ons via alle kanalen
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
Tumblr

Meer info nodig?
In een tijd van toenemende censuur is het belangrijker dan ooit om jezelf goed te informeren. We hebben een paar nuttige links voor je op een rij gezet om je hierbij te helpen: