Ralph de Jongh Band 3 juli @ EM2 Groningen

RALPH DE JONGH BAND

Datum: 03/07Deur open: 19:30
Genre: Blues // Rock ‘n Roll

Afgelopen jaar gaf Ralph een geweldig concert in de EM2. Hiervan verscheen een live LP. We zijn verheugd deze fijne band weer op het podium te zien. Een avond gegarandeerd genieten!

Ralph de Jongh is er niet een uit het genre “Classic blues”. De bluesmuziek vormt onmiskenbaar een rode draad door zijn eigen werk. Zijn muziek klinkt rouw, gevoelig met een dikke swing. Soms lijkt de stem op Mick Jagger. Altijd behoud Ralph zijn eigen unieke stijl.

Ralph de Jongh is een terugkerende muzikant in Groningen en omstreken. Hij werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee van Cuby and the Blizzards. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames (in 2019 is zijn nieuwe album QUANTUM uitgekomen), in een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden: een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terugdromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Vol energie en intensiteit!

Bezwerend sleept hij het publiek mee zijn eigen blues-wereld in. En probeer daar maar eens uit los te komen

Meer info

TICKETS
Om retourneren & teleurstellingen te voorkomen gaat de ticket verkoop online indien we er zeker van zijn dat dit concert door kan gaan mbt corona restricties. We verwachten rond 1 juni hier meer duidelijkheid over te hebben.