De legendarische Roosendaalse drummer Elmore James en ik zijn er klaar voor. Komen jullie ook? Zaterdag 26 oktober met uitgebreide band in Amsterdam , goed bereikbaar, tickets €18,50 hier:

De legendarische Roosendaalse drummer Elmore James van Dodewaard & ik zijn er klaar voor! Zaterdag spelen we met super bezetting in Club Dauphine ! Kom je ook? Er zijn nog tickets, ook aan de deur.

Zaterdag 26 oktober in de mooiste en best bereikbare club van Nederland : Club Dauphine
Tickets: http://clubdauphine.nl/productie/cd-release-ralph-de-jongh-26-okt/

Ik speelde van mijn 15e tot mijn 17e iedere avond mee met de blueszanger, gitarist, songwriter Elmore James. Een van de beste bluesbands die er ooit was. Toen ik 17 was stond ik ergens bluesharp te spelen en zingen en werd ik op mijn schouder getikt door de drummer op de foto, die al sinds zijn 8e in de band van zijn vader speelde. Hij stelde zich voor als Elmore James. Wat een mooi toeval. Zo had de vader van Elmore James, de legendarisch Roosendaalse blueszanger Anthony van Dodewaard zijn zoon genoemd naar 1 van zijn grote muzikale helden.! En ook van mij!

De bezetting is nu:
@Chi Ron gitaar
@Nico Heilijgers bas
Elmore James drums
Max Joosten bluesharp
Tim Birkenholz gitaar
@Ewa pepper viool
@Ralph zang en gitaar
En voor het eerst met onze eigen lichtman @De Lachende Schoorsteenveger De Lachende schoorsteenveger ! En geluid door Audiomax.hu
Het voorprogramma wordt verzorgd door de heerlijke Mylène de la Haye die haar nieuwe programma laat horen, en daarna ook nog de beste platen gaat draaien samen met deejay Max Joosten!!