BREATH OF LIVE & QUANTUM IN DE AMER, EXTRA CONCERT MET TRIO FEATURING ELMORE JAMES!! reserveren kan nu, ik leg hier even uit hoe klik maar hier of op foto.

Ik ben thuis natuurlijk in Cultureel Café de Amer waar ik voor het eerst Harry Muskee zijn voorprogramma deed op 8 januari 2004 toen oprichter @Ab Slighter nog zelf de programmering deed. We hebben die traditie mooi in ere gehouden en daarom gaan we 12 mei naast het prachtige Breath of Live concert ‘s middags met Ewa Pepper – Violinist, ook nog een extra concert doen met Ralph de Jongh Trio, en dit wordt vandaag in een bijzondere bezetting. We gaan liedjes spelen van het nieuwe album Quantum. Dit doen we met Nico Heilijgers op bas en op drums hebben we niemand minder dan de legendarische drummer Elmore James van Doodewaard, die me in 1992 uitnodigde om met zijn vader Anthon zijn band Mc Anthony & Friends wat optredens te komen doen. Dat was voor mij een openbaring en een hart onder de riem. Zowat iedere avond speelde ik sinds 1990 mee met de legendarische Elmore James mee die bij Chess Records fantastische platen heeft uitgebracht en een van de hotste blues artiesten uit de jaren ’50 was. Kan je nagaan dat je dan gevraagd wordt voor het eerste professionele blues optreden door een drummer die al vanaf zijn 8e optreedt en door zijn vader ELMORE JAMES is genoemd. We praten over synchroniteiten. Ik ben blij dat Elmore James mee wilde doen op deze bijzondere plek. Wil je er ook bij zijn? Dat kan. Dan moet je echter niet heel lang gaan wachten met reserveren want dan zou je wel eens achter het net kunnen vissen. Reserveren doe je als volgt: 1) je klikt eerst op de foto hieronder.
2)daar zie je een telefoon nummer staan wat ik hier ook even zal geven, namelijk 00316 83 22 56 80 , als je dat belt kan je direct spreken met de desbetreffende Amer vertegenwoordiger en reserveren
3)je kan ook mailen naar reserveren@cafedeamer.nl en op die wijze reserveren.
Veel succes met reserveren, dank voor het delen, en graag tot gauw ergens.
https://www.cafedeamer.nl

Groet,
Ralph

https://www.cafedeamer.nl