7, 8, 9 Februari grote expositie in Terschelling!

In de Raadhuisstraat van West-Terschelling hebben Gerrit, West-end theater en Dianne, Galerie OPWEST wederom de krachten gebundeld en presenteren “Music meets Art”
Een optreden en EXPOSITIE van Ralph de Jongh

Dat de blues door zijn aderen stroomt, kun je niet meer ontkennen na het zien van één van zijn liveshows. Oprecht, puur en ongekend goed! Inmiddels heeft hij meer dan 30 albums op zijn naam staan en is hij de hardst-werkende Nederlandse bluesman. Samen met zijn muzikale vrienden brengt hij het komend weekend (7-8-9 febr.) een gevarieerd programma in het Westendtheater Terschelling (voor reservering en info 0612999900)
Naast begenadigd singer/songwriter is het met zijn artwork niet anders. Dat is waar het Movisme ontvlamt. Het unieke moment bepaalt de sfeer wat direct word omgezet op doek met een bijna onbevangen kinderlijke naïviteit. Soms zwaarmoedig, soms euforisch. Het verveelt niet, want men kan het iedere keer weer zien als voor de eerste keer. Het werk lijkt dus constant in beweging te zijn. Hier raakt de term Movisme alweer de kern. Het ene moment zie je een verhaal. Het andere moment is je hersenspinsel weg. Elke dag hangt er schijnbaar een ander schilderij aan de muur. Het prikkelt je fantasie op een ongebreidelde wijze. Denken wat je denken wilt, zien wat je zien wilt, niets ligt vast. Alles is mogelijk in het universum van deze kunst! Een schilderij van Ralph is net als het leven: Het is nooit klaar.
8-29 februari expositie “Music meets Art” bij Galerie OPWEST.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon