Een lichtpuntje in de donkere dagen,Zoals gebruikelijk in de donkere dagen aan het einde van het jaar zorgt De Amer voor een lichtpuntje, door de tweede helft van het concertprogramma voor je online te zetten! Een erg mooi programma, met grote zorg samengesteld. Het is een mix van vertrouwde gezichten, nieuwe namen en hier en daar een verrassend stapje buiten de gebaande paden. We gaan er weer een mooie, warme, muzikale winter van maken.  
Het programmaboekje met alle informatie over het komende concertprogramma vind je via de link hieronder. Lees, luister, kijk en maak je keuze!
Je vindt hier ook het inschrijfformulier. Print het uit en vul het in, lever het in of stuur het op.Programmaboekje            Inschrijfformulier Inschrijfmiddag WintereditieWe nodigen je van harte uit om je inschrijfformulier te komen inleveren in De Amer, tijdens de sfeervolle en gezellige inschrijfmiddag op: donderdag 28 december tussen 14.00 en 19.00 uur. Wij zorgen voor winterse lekkernijen zoals oliebollen, glühwein, snert en warme chocolademelk. En De Amer zou De Amer niet zijn als er geen muziek zou zijn. Daarom bieden we je een voorproefje aan van wat je de komende maanden op ons podium kunt verwachten. Kom langs en geniet van deze drie (gratis) mini-concertjes van: ·       14.30 – 15.00        suze who?·       16.00 – 16.30        Arnold Veeman·       17.30 – 18.00        Ralph deJongh Je inschrijfformulier insturenNatuurlijk kun je de inschrijving ook insturen. Dat kan op de volgende manieren:1.     Scan of fotografeer het ingevulde formulier en mail naar: reserveren@cafedeamer.nl.2.     Stuur het per post naar: Café De Amer, Amen 20, 9446 PC Amen. Wanneer wij je inschrijfformulier hebben ontvangen, krijg je van ons binnen twee weken een bevestiging.Als je je formulier hebt ingeleverd of gestuurd en je ziet toch nog een concert waar je heen zou willen? Dan kun je altijd gebruik maken van het reserveringsformulier op de website: www.cafedeamer.nlTot slot…We hopen voor de komende maanden weer veel inschrijvingen tegemoet te kunnen zien. Intussen zijn onze vrijwilligers alweer druk bezig met het samenstellen van een mooi zomerprogramma voor op ons buitenpodium. Benieuwd? Houd onze nieuwsbrieven en social-mediakanalen in de gaten.  Rest ons nog om je hele fijne feestdagen te wensen en we hopen je op de 28 december te zien in De Amer! Een muzikale groet van De Amerploeg