Win Tickets and set of three new albums signed!

Lust For Life noemde hem eerder dit jaar al ‘een bluesgitarist van absolute wereldklasse’ en aanstaande zaterdag kun je Ralph de Jongh live aan het werk zien in Club Dauphine! Wil jij erbij zijn? Maak hier niet alleen kans op kaarten, maar ook op een set gesigneerde cd’s!Ralph de Jongh

Blueszanger Ralph de Jongh bracht dit jaar maar liefst drie platen uit met veertig originele songs. De singer-songwriter presenteert de drie albums zaterdag 9 december in Club Dauphine in Amsterdam en daarvoor mogen wij 2×2 kaarten weggeven! Een van de winnaars ontvangt ook een set gesigneerde exemplaren van de nieuwe albums.

De Jongh werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee en mocht van 2006 tot 2008 in het voorprogramma van Cuby + The Blizzards staan. Over De Jongh zei Muskee in een aanbevelingsbrief: “Ik stond in de gelagkamer van café De Amer een biertje te drinken en hoorde dat er een voorprogramma was. Nu let ik meestal niet zo op voorprogramma’s, maar dit keer hoorde ik een sound die me sterk deed denken aan oude blueszangers die ik in de Delta had gehoord. Ik verwachtte dan ook iemand uit Mississippi te zien, maar tot mijn verbazing zat een lange blonde jongen uiterst origineel slide-gitaar en mondharmonica te spelen.”

In 2007 werd de gitarist ook door Bennie Jolink opgemerkt en gevraagd om het voorprogramma voor Normaal te verzorgen. Drie jaar later vormde hij zijn eigen band, Ralph de Jongh & Crazy Hearts, met wie hij het album More Than This uitbracht en een nominatie voor de Dutch Blues Awards verdiende. Als winnaar vertegenwoordigde hij Nederland in 2011 en 2015 op de International Blues Challenge in Memphis. Inmiddels is hij al een tijdje solo bezig met platen maken, vorig jaar bracht hij al een dubbel-cd uit en dit jaar dus drie verschillende albums. LFL’s Tjerk Lammers omschreef De Jongh eerder al als ‘een bluesartiest van absolute wereldklasse’.

Wil jij bij het concert van Ralph de Jongh aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lflmagazine.nl o.v.v. Ralph de Jongh en vertel ons waarom jij zo graag dit concert wilt bijwonen. Vergeet daarbij ook niet je NAW-gegevens te vermelden, want een van de winnaars ontvangt ook een set met gesigneerde exemplaren van De Jonghs nieuwste albums!