viruswaarheid

Bekijk de online versie

Viruswaarheid

Hoi,
Vorige week was een achtbaan, het ene moment win je en het andere moment wordt de winst in de ijskast gezet middels een ultra, spoed appèl.

Afgelopen vrijdag vond het Hoger Beroep plaats, kijk hier alvast naar een compilatie van het verweer van de staat.

Viruswaarheid gaat onverminderd door in de strijd het coronabeleid te stoppen en te verhinderen dat er nog meer schade aan onze samenleving wordt aangericht.
Dit deden en dit doen we met liefde en voor de waarheid.
Wat er ook over ons gezegd wordt.
Veel lees- en kijkplezier met de nieuwsbrief.

Pleitnota Viruswaarheid hoger beroep Avondklokrechtszaak
Niet iedereen is in de gelegenheid om bij de zittingen te zijn. Natuurlijk is het hartverwarmend wanneer mensen ons ook van buiten de rechtzaal supporten, deze groep wordt steeds groter, bedankt iedereen!

Ben je benieuwd wat Jeroen is zijn pleitnota heeft opgenomen, aangaande het Hoger Beroep tegen de avondklok? Klik dan hier:

Pleitnota

Rechtspraak en Politiek

Zaak: Vaccinatie Propaganda 
Woensdag 24 februari a.s. vindt het kort geding plaats inzake de Staats Propagada omtrent vaccinatie. Hou onze socials in de gaten!
Klik Hier
Stem    Betrouwbaar
Team Crisis Compilatie heeft weer een geweldige video gemaakt op basis van het motie-overzicht waar onze collega’s hard aan hebben gewerkt!
Kijk  hier
Uitspraak: De Avondklok
Nu al de uitspraak van 2021. Wat gaat het Gerechtshof beslissen? Aanstaande vrijdag ochtend verwachten wij, per mail, de beslissing.
Klik hier

Wat jij kan doen
Elke dag zijn er meer mensen die inzien dat de coronamaatregelen weinig te maken hebben met het bestrijden van een virus. De groep groeit en groeit. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bovendien groeit onze gezamenlijke kennis en slagkracht om zaken ten goede te veranderen. Onderschat je eigen rol niet in dit geheel. De som der delen maakt het verschil.

De Gele Plu
Klap op je demonstratie een Gele Plu uit met positieve vibes!
Demonstratiepas
Wat zijn jouw rechten als demonstrant? Bestel de pas!
Initiatief Free Hugs
De omhelzing als uiting van burgerlijke ongehoorzaamheid.

Uitgelicht

Het recht om kind te zijn
Als een mensenkind geboren wordt, is het afhankelijk van de omgeving om in leven te blijven.Een kind is volledig overgeleverd aan de zorg van volwassenen…
Lees verder
Paul Frijters: Lockdowns
De krachten die aan de kant van de corona-fanatici staan zijn enorm en domineren de informatiestromen en geldstromen op dit moment in Nederland…
Lees verder
Lockdowns vernietigen
Behalve in Nederland speelt de problematiek van de avondklok, lockdowns en maatregelen in het algemeen natuurlijk wereldwijd.De Verenigde Staten “the land of…
Lees verder

Medisch

Prof. Theo Schetters
In de Zoom Live van zondag 21 februari gaan Willem en prof. Schetters in op vaccineren, wat is er anders aan het mRNA vaccin, in tegenstelling tot “ouderwetse” vaccins?
Bekijk video
Prof. Pierre     Capel
Prof. Capel was niet alleen onze getuige afgelopen vrijdag, ook maakt hij op YouTube wekelijks een column om mensen te informeren over bijv. vaccinatie.
Bekijk video
Dr. Steven        Quah
Dr. Steven Quah gaat in gesprek met Willem over de herkomst van Covid-19. Onderzoeken wijzen erop dat het eten van vleermuizen een broodje aap verhaal is…
Bekijk video

Gevolgen maatregelen

Barberstation
Een emotionele oproep over hoe het kappersvak de illegaliteit in gaat en hoe noodpakketten een lachertje zijn…
Bekijk video
Intens Verdriet
Laat de dood van haar mooie zusje Alisa een gezicht krijgen. Kijk naar dit beeld en laat het op je inwerken…
Lees verder
Okay Fashion
De fashion branche kampt met voorraden die niet verkocht zijn, waarom zijn we uberhaupt gesloten? Retail moet open…
Bekijk video

Vrijheidsbijeenkomsten

Zondag 14 maart | Den Haag
Nederland in Verzet
Deze demonstratie staat al geruime tijd aangekondigd, de opkomst zal naar verwachting massaal zijn. Houd de Facebook Pagina in de gaten!
Meer info
Iedere zondag!
Museumplein Amsterdam
Het Wapen van Amsterdam spreekt voor zich, iedere zondag, weer of geen weer, is het een feestje! Zijn wij julie aankomende zondag ook?
Meer info

Stem Willem de 2e Kamer in! Willem Engel op kieslijst Vrij & Sociaal Nederland
Vrij en Sociaal Nederland (VSN), nu lijst 30 #hartvoorvrijheid de nieuwe politieke beweging van Willem Engel, Anna Zeven en Mordechai Krispijn hebben ingewikkelde tijden achter de rug, maar zijn sterker terug dan ooit!
Ben je benieuwd waarom Lijst 30 de snelstgroeiende politieke beweging van Nederland is?
Blijf op de hoogte

Steun ons!
Alles wat wij doen is op basis van donaties, alle beetjes zijn welkom!
Doneer

Ben je er weer bij morgen in de Zoom-sessie? 
Zondagavond om 20 uur blikken Willem, Jeroen en Martina weer terug op de ontwikkelingen en kijken we vooruit. Ben je erbij? Meld je aan. Tot zondag!
Meld je aan

Het bewijs dat het coronabeleid aan alle kanten rammelt, stapelt zich op. Steeds meer mensen zien in dat de maatregelen niet kloppen. Het waarheidsvirus is niet te stoppen. Blijf meehelpen! Spreek je uit, onderzoek, sta op en verbind.
Voor de liefde en de waarheid,
Het team van Viruswaarheid.

A small body of determined spirits fired by an unquenchable faith in their mission can alter the course of history.
Mahatma Gandhi

Blijf op de hoogte en volg ons via alle kanalen

Meer info nodig?
In een tijd van toenemende censuur is het belangrijker dan ooit om jezelf goed te informeren. We hebben een paar nuttige links voor je op een rij gezet om je hierbij te helpen:
viruswaarheid.nl

Viruswaanzin

Deze email is verstuurd naar dejonghralph@yahoo.com, omdat je je hebt aangemeld via www.viruswaarheid.nl

© 2020 Viruswaarheid

Mauris commodo massa tortor, u sit amet,consectetur adipisicing Nunc fermentum neque quam, sodales eleifend elit imperdiet vitae. Aliquam id euismod nulla. Suspendisse imperdiet, sem et sollicitudin egestas, urna nunc auctor massa, vulputate pharetra mi odio nec tortor. Ut ultricies massa viverra quis.