RELEASE!!!!!

RELEASEPARTY !!!!!

Op 9 december 2017 zal Ralph de Jongh zijn drie nieuwe albums in Club Dauphine, gelegen aan het Amstel Station in Amsterdam presenteren. Er zijn via deze link nog kaarten verkrijgbaar!

“Ralph de Jongh is zeer waarschijnlijk de hardst werkende songwriter van de Nederlandse blues scene. De hardst werkende songwriter die aan kwaliteit niets inlevert, laat dat duidelijk zijn. Vorig jaar bracht hij nog een dubbelaar uit en eerder dit jaar drie cd’s met 40 nieuwe, eigen nummers. De lovende recensies met vijf sterren vlogen ‘m om de oren.

Aan inspiratie geen gebrek, dus brengt De Jongh binnenkort alwéér twee cd’s uit: het live opgenomen album ‘LIVE’ met zijn band én het 19 gloednieuwe songs tellende studioalbum ‘Slow Turtle Sundance’ waarop hij zowel solo als met band te horen is. En ook de opnames voor de volgende dubbel CD ‘Breath of Live’ zijn al begonnen. Daarop wordt Ralph begeleid door het prachtige melancholische vioolspel van de Poolse Ewa Górzyńska a.k.a Pepper en weet hij perfect de gevoelige snaar te raken.

Op 9 december presenteert De Jongh alledrie de albums in Club Dauphine en komt zijn muziek nog meer tot leven, want live weet hij altijd te ontroeren. Originele en authentieke muziek rechtstreeks vanuit het hart. Dat voel je, dat beleef je en dat vergeet je nooit meer.”

Ook volgt er op 16 december een releaseparty in VANSLAG te Borger, deze happening is reeds uitverkocht.