Ralph met Ewa Pepper in Theater De Kleine Anthonius
10 May 2019
20:30
Zeerijp
De Kleine Anthonius
Google Map
Tickets

TICKETS: https://us6.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=fd3f57bf8bea7f7f5a85f212a&id=bc59b3b831

Zoals beloofd, Ralph de Jongh komt terug!!

En hoe?! in oktober van dit jaar was het concert van Ralph de Jong binnen een paar dagen compleet uitverkocht. En terecht.. Niet normaal.. drie sets waarin Ralph ons meenam naar zijn “state of being”.
Ralph komt bij deze zijn belofte om terug te komen in De Kleine Antonius dubbel en dwars na.
Twee data staan er gepland maar liefst. De eerste op 10 mei 2019 komt Ralph samen met de virtuoos op de fiool Ewa Pepper en de tweede op 11 oktober 2019 komt Ralph weer solo!
Ik raad aan.. bestel voor beide concerten de kaarten!!

10 mei 2019
Ralph & Ewa
De Kleine Antonius, Zeerijp

Datum:
10 mei 2019 (vrijdagavond)
Tijdstip:
20:00u zaal open, optreden 20:30u
Locatie:
De Kleine Antonius, Zeerijp
Prijs:
€16,-

Bestel nu Tickets
11 Oktober 2019
Ralph de Jongh Solo
De Kleine Antonius, Zeerijp
Datum:
11 oktober 2019 (vrijdagavond)
Tijdstip:
20:00u zaal open, optreden 20:30u
Locatie:
De Kleine Antonius, Zeerijp
Prijs:
€12,-
Bestel nu Tickets
Ralph de Jongh en Ewa Pepper:
(deels door Hans Heringa) Punt en contrapunt, in muzikale termen dan. Zij, een gepokt en gemazelde, en op velerlei wijze gecertificeerde, violiste. Met als specialisatie improvisatie. Speelde jarenlang in de Australische band Loonaloop, onder veel meer tijdens het Glastonbury festival en het World Bodypainting festival. Haar stijl wordt omschreven als “hitting every note as if it were the last one”. Hij, een gepassioneerde singer songwriter, in tegenstelling tot haar, lang van lijf en leden met een natuurlijk talent voor de blues…...
Ralph de Jongh:
Harry Muskee van Cuby and the Blizzards ontmoette Ralph de Jongh in 2004 en schreef een aanbevelingsbrief, die gaat als volgt: ‘Ik stond in de gelagkamer van café De Amer een biertje te drinken en hoorde dat er een voorprogramma was. Nu let ik meestal niet zo op voorprogramma’s, maar dit keer hoorde ik een sound die me sterk deed denken aan oude blueszangers die ik in de Delta had gehoord. Ik verwachte dan ook iemand uit Mississippi te zien…..