Release tickets beschikbaar

Nu beschikbaar tickets voor presentatie 3 nieuwe albums Club Dauphine Amsterdam Ticketlink: https://yourticketprovider.nl/events/22737-ralph-de-jongh/         en 16 december in VANSLAG te Borger ! Ticketlink: http://www.vanslag.eu/ticketing/
Met Arie Verhaar Maarten Ouweneel Rogier Hemmes Arend Bouwmeester Ewa Pepper – Violinist Joost Verbraak IMG_9031
ArtiestAankondiging-Ralph-de-Jongh-161217

Ralph de Jongh is zeer waarschijnlijk de hardst werkende songwriter van de Nederlandse blues scene. De hardst werkende songwriter die aan kwaliteit niets inlevert, laat dat duidelijk zijn. Vorig jaar bracht hij nog een dubbelaar uit en eerder dit jaar drie cd’s met 40 nieuwe, eigen nummers. De lovende recensies met vijf sterren vlogen ‘m om de oren.
 
Aan inspiratie geen gebrek, dus brengt De Jongh binnenkort alwéér drie cd’s uit: het live opgenomen album ‘LIVE’ met zijn band en het 16 gloednieuwe songs tellende studioalbum ‘Slow Turtle Sundance’ waarop hij zowel solo als met band te horen is. En ook de dubbel CD ‘Breath of Live’. Daarop wordt Ralph begeleid door het prachtige melancholische vioolspel van de Poolse Ewa Górzyńska a.k.a Pepper en weet hij perfect de gevoelige snaar te raken.
 
Op 9 december presenteert de Jongh in Club Dauphine en op 16 december presenteert De Jongh alledrie de albums in VANSLAG en komt zijn muziek nog meer tot leven, want live weet hij altijd te ontroeren. Originele en authentieke muziek rechtstreeks vanuit het hart. Dat voel je, dat beleef je en dat vergeet je nooit meer.
 
“Een van de beste songwriters van Nederland” – Music Maker Magazine
 
“Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien” – Het Parool
Dank voor het delen en het komen!