3 juni met de band op de Bloemenmarkt in Roosendaal om 19uur

Vrijdag 2 juni solo om 21uur op minicamping de Zwerver. Www.zwerver-raalte.nl adres: Nieuwe Deventerweg 32 in Raalte

IMG_7605

18622148_1900093710239514_6166645655625490799_n
Hap Stap PinXter
Dit jaar zal tijdens de pinksterdagen op de Bloemenmarkt het plein aangekleed zijn met een grote Podiumtent, keukentent en een bartent. Fratino, Lente, Bonnefooi en Hotel Tongerlo slaan hun handen ineen om mooie livemuziek te combineren met heerlijke gerechten en dranken. Dit jaarlijks terugkerend evenement is gedoopt met de naam PinXter. Tegen de St. Jan komt een podiumtent en verder zal de Bloemenmarkt gevuld worden met banken en tafels om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes en van een keuze van fantastische livemuziek. Zowel Fratino, Bonnefooi als Lente hebben een keuze gemaakt uit exclusieve gerechtjes herkenbaar aan hun signatuur. Aan de bar heeft Winebizz gezorgd voor een selectie van heerlijke bijpassende wijnen. Van de tap zijn buiten een heerlijk normaal biertje het Abdijbier Tongerlo Blond (Winnaar World Beer Award 2014), Mystiek kersenbier en het vorige maand geïntroduceerde Super 8 witbier verkrijgbaar.
De eigen signatuur van PinXter zal ook zeker in het muziekprogramma te beluisteren zijn. Het programma ziet er als volgt uit:
3 juni
16.00 uur: HIP

HIP is een jonge band uit Roosendaal die een swingende instrumentaal repertoire spelen in de stijl van Snarky puppy en Typhoon. Blijf hier maar eens bij stilstaan!
Een 9 Roosendaalse jongens van tussen de 16 en 18
19.00 uur: Ralph de Jongh + band
Ooit werd hij ontdekt door bluesridder Harry Muskee en intussen hoort hij bij de grote. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Ralph de Jongh. Met twee Dutch Blues Awards en achttien albums op zak, kan je niet meer om deze geweldenaar heen. “Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien. Als bezeten door B.B. King, Robert Johnson en een jonge Mick Jagger, speelt en zingt Ralph de Jongh de blues alsof hij ervoor geboren is: hartstochtelijk en met een groot gevoel voor drama.” – Het Parool.
Ralph de Jongh, Arie Verhaar, Maarten Ouweneel, Arend Bouwmeester, Rogier Hemmes, Joost Verbraak.
www.ralphdejongh.com

4 juni:
16:00 uur: Young Talent

Diverse jonge talenten uit Roosendaal laten hun kunsten zien op ons podium. Lekker relaxed en akoestisch.

19:00 uur: The Fratino all starband

The Fratino all starband is een club goeie professionele muzikanten, aangevoerd door niemand minder dan Laurens van Wessel, die allemaal een link hebben met Fratino bar & keuken.
Een vriendenclub die voor het eerst samen het podium zal bestijgen en de beste nummers van de afgelopen 75 jaar ten gehore zal brengen! Van Country tot disco! Als gast zal deze avond Julia Schutten, een jong zangtalent uit Roosendaal, een aantal stukken voor haar rekening nemen.
De bandleden van deze fantastische band spelen o.a. bij Slagerij van Kampen, Frans Bauer, Rob de Nijs, Freek de Jonge, Claudia de Breij, Funky organizers en the New Habit.
Band: Laurens van Wessel, Sanne Verbogt, Johan Boere, Gijs van Oosterhout, Jan van Bijnen en Julia Schutten.

5 juni
16.00: Verbraak | van Bijnen:

Geen onbekenden meer in het Roosendaalse! Dit moet je een keer meemaken!
Zin om te New Orleans-en, te genieten van een eenzame Mariachi-trompetteur, de ritmesectie van een draai-urgel, een creamy sousafoon en wilde dobro- en banjogeluiden..?
Multi-instrumentalisten Joost Verbraak en Jan van Bijnen (Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Rob de Nijs, Ralph de Jongh Band) zetten komend voorjaar de podia op hun kop met een uitgekiende mix van blues, New Orleans en bluegrassmuziek.
www.verbraakvanbijnen.nl

en

15 juli weer met de band in Bostheater Ommen www.bostheaterommen.nl 18740115_857178864447490_5674330418131275899_n