15 juli Bostheater Ommen met band!!!

IMG_7208

Wij spelen van 21uur tot 23uur !!!
Adres: Besthemerberg 1, 7731 PB Ommen
Provincie: Overijssel

Een heus festival in het Bostheater Ommen.
Fijne muziek, lekker eten en een festivalmarkt.

En dat een dag na Douwe Bob.

Aanvang: 14.00 -23.30 uur

Hoezo een lekker weekend!

Koop hier je tickets
Kinderen tot 14 jaar gratis (op vertoon van ID)

Line up:
Ralph de Jongh
Heimatt (DK/NO)
Money & the Man

 

Ralph de Jongh

Pure muziekliefhebbers slaken steevast een euforische kreet wanneer Ralph de Jongh zijn songs zingt en zijn gitaar bespeelt. Zij krijgen binnenkort nieuwe uren luistergenot met een heuse trilogie: Dancing on a Vulcano, 20 Years of Burst Out Explosions. Drie cd’s met nieuw materiaal én met nummers die niet eerder het levenslicht zagen.

IN 1996 startte Ralph de Jongh zijn onverzadigbare drang om retegoeie muziek te schrijven. Zijn eerste uiting duurde maar liefst 90 minuten en dat bleek de opmaat voor een muzikale uitbarsting. Er ligt inmiddels een stevige stapel uitgebrachte cd’s. In 2016 lanceerde hij bijvoorbeeld nog de dubbel-cd ‘Lonesome man/Ocean of Love’ en de komende trilogie bewijst zijn onverzadigbare schrijfdrift. Het leidt telkens tot muziekmuziek, geen ander genrestempel voldoet.

Ralph de Jongh speelt met zijn hart, hij ontroert en laat je zijn muziek tot in je vezels voelen. Musicmaker noemde hem al “één van de beste songwriters van Nederland”. Vriend en collega Harry Muskee van Cuby & the Blizzards doet er een schepje bovenop: “Al heb je geen verstand van muziek, dan nog hoor je dat zijn muziek te goed is om te missen”. En Simple Minds-gitarist Charlie Burchill noemt Ralph de Jongh een “inspiratiebron met een meedogenloze empathie voor de blues”.

 

Zet zanger, gitarist, schrijver en kunstenaar Ralph De Jongh vandaag nog op je ‘bucket list’ van onontdekte muzikanten. Hij overmeestert je geheid met zijn pure en oprechte muziekmuziek.